O nama

Sada, konačno, sve građane Srbije sa Internet vezom mogu se oko svega u staroj lokalnoj apoteci, tako da sada možete da kupujete onlajn: to je prilično jednostavno, a lekovi koje kupujete, su direktno kod kuće ili u e-mail inbok.

Razlog sada mogu da se obradi naređenja za lekove na mreži, je u tome što apoteke takođe su se pridružili talasu tehnologije, što je dovelo do slabljenja zakonodavstva u ovoj oblasti, a sada samo u Srbiji na njih ima nekoliko milijardi kruna.

Ogromna većina istraživača i stručnjaka industrije se slaže da od toga imaju koristi svi. Kao kupca ne mora da ide u apoteku, a snabdevači mogu da preskoče vezu. Kada nema fizičkog prodavnice, sa kojim bi se mogli podeliti udeo obračun i profit, to je na kraju donosi korist vama, kao kupcu, jer kao rezultat toga sve ostalo ostaje nepromenjen, a cene su niže.

I ako ste još uvek vam je potreban savet i preporuke u vezi vašeg lekove ili stanja, uputstva za upotrebu su postali još lakše za razumevanje, a sami preporuke su pojednostavljene. Pored toga, uvek možete da se obratite lekaru, kao i u Srbiji, uvek možete da pozovete svog lekara ili posetite lokalnu bezrecepturnu apoteku.

Farmaceut je apelovao na vas

Brz razvoj Interneta u poslednjih nekoliko godina i činjenica da su poslanici svesni da, na primer, bolesni ljudi mogu imati velike koristi od mogućnosti da kupuju lekove na recept na mreži danas učinila je rešenje svojih poslova o drogama iz kuće ispred računara.

Pored toga, cela logistika u vezi sa online kupovinu, danas je veoma efikasan, tako da možete naručiti lekove za jedan dan i da ih vrlo brzo. Da, uvek možete računati na to, da mi ćemo se truditi da isporuči svoje proizvode što je brže moguće.

Drugim rečima, lokalni farmaceut preselio u svoj dom.

Online konsultacije i vodič

Kao i u tradicionalnoj apoteci, zaposleni koji rade za veb aptekoй, obučeni u medicini i tako imaju ideju o tome šta oni bave. Na taj način, možete dobiti savete o različitim tablete, koje možete naručiti preko nas. Pored toga, imate mnogo opcija koje možete izabrati iz različitih brendova, u različitim količinama i veličinama.

Imamo velike zalihe lekova, i oni ne završavaju, a ako oni i dalje ostati, imamo pristup prema dobavljačima, koji može da nabavi hranu veoma brzo. Dakle, internet apoteka radi, barem isto tako dobro i efikasno kao klasična fizika prodavnica koja znate kuće, u pešačkoj zoni.

U online apoteci možete dobiti sve - od konsultacija do određenih medicinskih razgovora, kao i da dobiju savete iz jednog od brojnih farmaceuti, medicinske sestre i drugih obučenih profesionalaca. Očigledno prednost razgovora je u tome što ona daje najbolje znanje o svojoj bolesti i o tome kako da biste dobili najviše od vaših lekova. Sve se dešava na mreži, i ne postoji ograničenje na ono što možete da razgovarate sa nama.

Na primer, pacijent može da žele da razgovaraju:

  • Kako da na najbolji način iskoriste lek i kako to radi

  • Mogući neželjeni efekti leka.

  • Ako ste zabrinuti ili vam je potrebno više informacija

  • Kako da biste dobili najviše iz vašeg lečenja

  • Protean znanja o finansijskim grantah od države.

Zašto treba da izaberem onlajn apoteku?

Očiglednim prednostima korišćenja interneta-apoteke, kao što je napisano gore su visoku efikasnost i jednostavnost upotrebe. Sada više ne hoda trčanje u apoteku, zbog bolesti, a umesto toga imate mogućnost da upravljate svojim nalozima odatle, gde treba da bude: kod kuće, na bolničkom krevetu.

Pored toga, nalozi u internet-apotekama izdaju neprimetno, tako da ne morate da gledate u oči farmaceuta-stažeru. Ništa strašno, ako govorimo o svojoj bolesti na javnom mestu ne tako uzbudljivo.

Drugim rečima, postoji potpuna sloboda delovanja, možete da leže na kauču i da sačini svoj nalog, i onda ste sigurni u efikasnom i bezbednom poslovanju sa brzom dostavom na kućnu adresu.

Uživajte!