Najčešća pitanja

Kako mogu da napravim porudžbinu?

Da biste napravili porudžbinu, dodajte potrebnu robu u korpu, a zatim kliknite na dugme "Kasa". Zatim, izaberite tip dostave i način plaćanja. Ako prvi put naručujete, za vas će detaljniji obrazac biti malo niže! Pažljivo i potpuno popunite sva polja sa informacijama za dostavu!

Zašto su tvoje pilule jeftinije nego u apoteci?

Naša internet prodavnica predstavlja takozvane generike poznatih lekova (precizne kopije). Generike zovu lekovima koje proizvodi firma koja ne ulaže novac u njihov razvoj i testiranje. To jest, kompanijama je potrebno da se samo posvete proizvodnji - i lek je spreman. Obično, zbog toga, moguće je uštedeti nekoliko milijardi dolara, a stoga su generički lekovi mnogo jeftiniji od originala. Dozvoljeno je proizvoditi takve lekove samo nakon što istekne patent za originalni lek.

Ne razumem pripreme. Šta je najpogodnije za mene?

Posebno za one koji se nisu odlučili, nudimo dva tipa probnih setova, da bi odredili svoje preference. Svi lekovi imaju isti efekat i način delovanja. Samo se aktivne supstance i vreme reakcije razlikuju. Aktivna supstanca Viagre je Sildenafil. Aktivna supstanca Levitre je Vardenafil. Aktivna supstanca Cialisa je Tadalafil. Obični lekovi se uzimaju oralno, verzije softvera lekova se apsorbuju ispod jezika, 20-30 minuta pre seksualnog odnosa. Pripravci šire krvne sudove penisa prilikom seksualne uzbuđenosti. Kao rezultat toga, protok krvi u seksualnom terminu se poboljšava, što doprinosi početku normalne erekcije.

Generici su zamena za originalne lekove.

Imaju tačno isti sastav, ali se razlikuju od originalnih tableta novim malo poznatim imenom. Izlaze na prodaju pod manje poznatim etiketama, i stoga su mnogo jeftiniji. U efikasnosti svoje primene, generici se ne razlikuju ni na koji način od originalnih lekova i deluju potpuno isto.

Gde su lekovi koje prodajete?

Svi lekovi su napravljeni u Indiji, koja snabdeva ceo svet generičkim lekovima.

Šta se dešava ako tvoje pilule ne funkcionišu?

Svi generički lekovi prodavani u našoj internet apoteci proizvode se u glavnim farmaceutskim fabrikama Indije, podvrgavaju se rigoroznoj kontroli kvaliteta, zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti i potpuno su identični odgovarajućim originalnim lekovima. Ako niste zadovoljni kvalitetom lekova koje ste kod nas kupili, vratit ćemo vam novac ili ćemo izvršiti zamenu, čim primimo neiskorišćeni ostatak leka.

Da li garantuješ kvalitet tvojih lekova?

Da, garantujemo! Naši lekovi u potpunosti odgovaraju originalima! Budite oprezni! "Neki prevaranti se predstavljaju kao predstavnici naše prodavnice." Vaša porudžbina mora biti upakovana u neprozirnu kovertu, a uputstvo se stavlja u kovertu. Ne dajte se prevariti!

Koja je razlika između softverske verzije tableta i uobičajene?

Tablete standardnih opcija su opcije preteče softvera. Druga vrsta mnogo brže prodire u telo i može se uzimati sa alkoholom i teškom hranom.

Šta trebam da znam o tvojim pripremama?

Pripreme doprinose nastanku erekcije samo u prisustvu seksualnog uzbuđenja! Ne uzimajte više od jedne tablete dnevno!

Ne poznajem radnike, šta je tačno u mom paketu?

Ne, poštanski radnici to ne znaju, jer pre slanja paketa pažljivo ga pakujemo i pažljivo stavljamo robu u neprozirne pakete bez ikakvih natpisa.