Generički Priligy

Generički Priligy (Dapoxetin)

Dženerik Priligy uspešno se koriste u medicinske svrhe za lečenje sexualne nemoći kod muškaraca. Ovi lekovi ne utiču na erektilna disfunkcija, ali su u stanju da produži sexualni čin kada nekontroliruemom semяizverženii. Nakon uzimanja leka može značajno da se produži sexualni čin, tako što je lek vam omogućava da uspori napredovanje orgazam. Naručite Dženerik Priligy možete na našem sajtu u bilo kom trenutku. Pažljivi konsultanti će odgovoriti na sva dodatna pitanja u vezi sigurnu kupovinu leka. Nudimo kupi Dapoxetin bez recepta, kao i da sačuvate privatnost klijenata. Cene na Priligy u katalogu ostaju demokratska.

  • Brzi početak akcije
  • Trajni efekat
Sigurna Transakcija
Posetite veze do sertifikata na stranici za naplatu
Načini plaćanja

Priligy Generic 60mg

Pakovanje Cena Po Tableti Štednja Bonus
60mg x 10 tablete
5304
€ 530 € 0 - Kupiti
60mg x 20 tablete
€ 10590 / 8610
€ 431 € 1980 + 4 tablete Kupiti
60mg x 30 tablete
€ 15898 / 11878
€ 396 € 4020 + 6 tablete Kupiti
60mg x 60 tablete
€ 31788 / 20388
€ 340 € 11400 + 8 tablete Kupiti
60mg x 90 tablete
€ 47675 / 29585
€ 329 € 18090 + 10 tablete Kupiti
60mg x 120 tablete
€ 63567 / 38007
€ 317 € 25560 + 10 tablete Kupiti
60mg x 180 tablete
€ 95423 / 55103
€ 306 € 40320 + 10 tablete Kupiti

Primer koverte
Primer koverte
Vaša narudžba će biti sigurno upakovana i isporučena u roku od 24 sata. Evo kako izgleda pakovanje (immagini reali dell'articolo inviato). Ima veličinu i izgled običnog pisanja (24x11x0,7 cm) i neće propustiti sadržaj.

Način isporuke
Експрес достава
Vreme isporuke
4-11 радних дана
Cena
€ 1757
Međunarodni prevoz
Zaštita i sigurnost
Diskretno pakovanje
Garancija privatnosti i anonimnosti
Dostava vaše porudžbine u roku od 21 dana
100% zagarantovana isporuka.

Namena i funkcija Generičk Priligyja

Rana ejakulacija postaje sve češća pojava među ljudima različitog uzrasta. Generičk Priligy je namenjen odraslim muškarcima koji nisu zadovoljni trajanjem seksualnog odnosa. Generičk Priligy se zasniva na korišćenju Dapoksetina, čiji je zadatak da odloži ejakulaciju. Na kraju, oba partnera će biti zadovoljna kvalitetom seksualnog čina. Ovaj lek pomaže u poboljšanju samopouzdanja i povratku poverenja u sopstvene sposobnosti.

Kako deluje (mehanizam delovanja), aktivna supstanca, efekat

Akcija Generičk Priligyja počinje odmah nakon što se aktivna supstanca akumulira u krvi u dovoljnoj koncentraciji. Dapoksetin je inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina. Blokiranje obrnutog preuzimanja ovog hormona omogućava muškarcu da produži vreme seksualnog odnosa na nekoliko minuta i doživi intenzivniji orgazam. Generičk Priligy usporava hemijske reakcije u telu koje su ranije dovele do preranog završetka seksualnog odnosa.

Dapoksetin akumulira serotonin između neurona. Kao rezultat toga, moguće je izvršiti korekciju receptora nervnog sistema. Produženje seksualnog odnosa se dešava zbog usporenja signala koji dolaze iz mozga. Pilule ne dovode do razvoja navike.

Prijem (kada, koliko, kada počinje da deluje Dapoksetin, trajanje)

Generičk Priligy uživa zasluženu popularnost među ljudima koji žele da poboljšaju kvalitet seksa kroz odloženu ejakulaciju. Lek treba uzeti 1 sat pre seksualnog odnosa. Vreme potrebno za postizanje potrebne koncentracije može biti i do 3 sata, u zavisnosti od specifičnosti metabolizma u organizmu. Da bi se ubrzao efekat Dapoksetina, treba popiti pilulu sa dovoljnom količinom vode. Tokom uzimanja Priligyja se ne preporučuje kombinacija sa masnom hranom. Priligy ostvaruje željeni efekat samo uz seksualnu stimulaciju.

Šta treba još da znate pre uzimanja?

Dapoksetin ne treba uzeti muškarcima koji imaju sledeće bolesti u istoriji:

· bolesti kardiovaskularnog sistema;

· insuficijencija bubrega;

· insuficijencija jetre;

· ishemija;

· mentalni poremećaji.

Pre početka kursa trebate koristiti usluge lekara koji će vam pomoći da izaberete odgovarajući lek i dozu za produženje seksualnog odnosa.

Doziranje

Popularnost Dapoksetina je dovela do toga da se na tržištu predstavlja u nekoliko varijanti doze - 30, 60 i 90 mg u svakoj tableti. Individualno odabrana doza Dapoksetina omogućava vam da izaberete koncentraciju koja će vam najviše odgovarati. Promena količine aktivne supstance tokom kursa može biti vršena samo uz nadzor lekara.

Interakcija

Korišćenje Priligyja treba biti ograničeno na osobe koje su već napunile 18 godina. Dapoksetin i alkohol loše deluju zajedno, stoga pilule treba konzumirati odvojeno od alkohola. Inače, upotreba Priligyja u kombinaciji sa alkoholom može izazvati pospanost, migrenu ili gubitak svesti, što ne doprinosi kvalitetnom seksualnom iskustvu. Uzimanje Priligyja zajedno sa drugim lekovima zahteva oprez, posebno ako se koriste:

· CYP3A4 inhibitori;

· inhibitori preuzimanja serotonina;

· blokatori monoaminooksidaze;

· antidepresivi.

Kompletan spisak lekova sa kojima Dapoksetin ne sme biti korišćen može se dobiti od lekara primarne zdravstvene zaštite.

Kontraindikacije

Apsolutna kontraindikacija je individualna netolerancija na Dapoksetin, koji je sastavni deo Priligyja. Ovaj lek se ne koristi za poboljšanje libida kod žena. Priligy ne utiče na sposobnost upravljanja vozilima. Neke neželjene reakcije koje se mogu javiti pri nepravilnom uzimanju leka uključuju pospanost i smanjenje oštrine vida, pa vozači treba da budu oprezni prilikom korišćenja leka tokom vožnje.

Nuspojave

Ovaj lek se odlikuje modernim formulacijama koje značajno olakšavaju njegov uticaj na organizam. Iz tog razloga, verovatnoća nuspojava nakon upotrebe ovog leka je manja. Uobičajeni znakovi nepravilno odabranje doze mogu uključivati:

· smanjenje fizičke aktivnosti;

· promene krvnog pritiska;

· otežano disanje;

· mučnina;

· curenje iz nosa.

Trajanje nuspojava je obično kratko, pa u većini slučajeva one nestaju bez potrebe za medicinskom pomoći. Međutim, ukoliko neželjeni efekti persistiraju, trebali biste se obratiti lekaru primarne zdravstvene zaštite pre nego što prekinete upotrebu Priligyja koji sadrži Dapoksetin.

Predoziranje

Ispravno uzimanje leka može se obezbediti samo ukoliko muškarac poštuje preporuke lekara primarne zdravstvene zaštite. Predoziranje Priligyjem gotovo uvek prati izražene neželjene reakcije. U slučaju predoziranja, treba se obratiti lekaru radi simptomatskog lečenja i ublažavanja simptoma.

Skladištenje

Lek treba čuvati u prostorijama sa dobrom ventilacijom, zaštićen od sunčeve svetlosti. Temperatura skladištenja treba da bude sobna, a lek treba držati van domašaja dece. Lek treba koristiti samo do isteka roka trajanja, nakon čega ga treba odlagati.

  • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
319 рсд tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
281 рсд tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
323 рсд tableta