Kamagra

Kamagra 100 mg bez recepta na mreži

Kamagra je medicinski lek, koji je dizajniran specijalno da se bori sa erektilnom disfunkcijom. Za proizvodnju medikamenta koristi se važeći supstancu Sildenafil, slično onome što leži u osnovi Viagra. Kamagra 100 pomaže dobili osloboditi od sexualnog iskustva i poboljša libida. Naručite Kamagru bezbedno i poverljivo može u bilo kom trenutku, iskoristivši usluge onlajn apoteke. Kamagra 100 na našem sajtu je predstavljen poznatim brendovima, a njegova cena ostaje demokratičnoй. Kupite lek, možete direktno iz stana.

  • Brzi početak akcije
  • Trajni efekat
Sigurna Transakcija
Posetite veze do sertifikata na stranici za naplatu
Načini plaćanja

Kamagra 100mg

Pakovanje Cena Po Tableti Štednja Bonus
100mg x 12 tablete
6197
€ 516 € 0 - Kupiti
100mg x 20 tablete
€ 10328 / 9588
€ 479 € 740 - Kupiti
100mg x 32 tablete
€ 16511 / 13503
€ 422 € 3008 - Kupiti
100mg x 60 tablete
€ 30944 / 22424
€ 374 € 8520 + 4 tablete Kupiti
100mg x 84 tablete
€ 43312 / 29452
€ 351 € 13860 + 6 tablete Kupiti
100mg x 120 tablete
€ 61916 / 36836
€ 307 € 25080 + 6 tablete Kupiti
100mg x 180 tablete
€ 92927 / 48647
€ 270 € 44280 + 6 tablete Kupiti
100mg x 360 tablete
€ 185708 / 93548
€ 260 € 92160 + 6 tablete Kupiti

Primer koverte
Primer koverte
Vaša narudžba će biti sigurno upakovana i isporučena u roku od 24 sata. Evo kako izgleda pakovanje (immagini reali dell'articolo inviato). Ima veličinu i izgled običnog pisanja (24x11x0,7 cm) i neće propustiti sadržaj.

Način isporuke
Експрес достава
Vreme isporuke
4-11 радних дана
Cena
€ 1757
Međunarodni prevoz
Zaštita i sigurnost
Diskretno pakovanje
Garancija privatnosti i anonimnosti
Dostava vaše porudžbine u roku od 21 dana
100% zagarantovana isporuka.

Namena i karakteristike Kamagre

Pilule Kamagra 100 služe za lečenje erektilne disfunkcije tako što sprečavaju delovanje PDE-5. Ovaj lek vam omogućava da održite snažnu erekciju tokom seksualnog odnosa. Uz delovanje Sildenafila u telu, čovek je sposoban za ponovljene seksualne aktivnosti. Vreme potrebno za oporavak organizma između seksualnih činova se smanjuje. Kamagra je u stanju da pomogne muškarcima da se vrate normalnom seksualnom životu, posebno onima koji se suočavaju sa stresom, visokim fizičkim naporima ili imaju nezdrave životne navike. Svi ovi faktori mogu biti uzrok seksualnih problema.

Kako Kamagra 100 deluje na telo i koji su njeni efekti?

Kamagra 100 vam omogućava da inhibirate PDE 5 tipa, enzim koji sprečava akumulaciju azota i cGMP-a u telu. Blokiranjem delovanja ovog enzima, može se značajno ubrzati akumulacija azota potrebnog za opuštanje glatkih mišića. Kada se ova erektilna tkiva ispunjavaju krvlju, postiže se erekcija. Penis prirodno postaje u erektilnom stanju, ali za postizanje tog rezultata neophodna je seksualna stimulacija. Iz tog razloga, ovaj lek ne može izazvati neočekivanu erekciju, na primer, tokom putovanja javnim prevozom.

Za razliku od Viagre

Kamagra pruža željeni efekat nakon 30-45 minuta od uzimanja. Razlika je u vremenu nastanka efekta, zbog karakteristika metabolizma u telu svake osobe. Preporučuje se redovno uzimanje ovog leka. Za razliku od Viagre, Kamagra ima manje trajno dejstvo, a njeno delovanje počinje samo sat vremena nakon uzimanja tablete.

Prijem (kada, koliko, kada počinje da deluje, trajanje)

Generičk Kamagra se može uzimati situativno ili kao deo redovne terapije. Situativnim uzimanjem, muškarac može podržati reproduktivni sistem i uvek biti spreman za seksualni odnos, uzimanjem leka unapred. Ako je seksualni život muškarca vrlo aktivan, tada može uzimati lek redovno. Na taj način održava se optimalna koncentracija supstance u krvi, što povećava sposobnost za seksualne aktivnosti. Muškarci ne treba da brinu o dugoročnim posledicama upotrebe leka, pod uslovom da poštuju jednostavne mere opreza. Kamagra omogućava stupanje u seksualni odnos 30 minuta nakon uzimanja tablete, a njen efekat traje do 5 sati.

Šta treba još da znate pre uzimanja?

Kamagru treba uzimati muškarcima koji su već navršili 18 godina. Sildenafil treba koristiti samo u odabranim dozama prema preporuci lekara. Pre početka terapije, treba obavestiti lekara o prisustvu određenih bolesti, kao što su:

- bolesti srca,

- bolesti jetre ili bubrega,

- problemi sa vidom,

- peptički ulkus.

Kamagra se ne preporučuje za osobe koje su pretrpele moždani udar ili srčani udar u poslednjih 6 meseci. Takođe, kontraindikovana je kod osoba sa deformitetima penisa.

Doziranje

Preporučeno doziranje Kamagre za početnike je 25 mg aktivne supstance dnevno. Doza od 50 mg je idealna za većinu muškaraca koji imaju problema sa erektilnom disfunkcijom. Maksimalna dozvoljena količina je koncentracija od 100 mg koja se uzima jednom dnevno. Za pronalaženje optimalne doze, treba se obratiti lekaru.

Lek ne izaziva zavisnost. Ukoliko ga koristite duže vreme, preporučuje se da napravite pauzu od mesec dana nakon završetka terapije pre nego što ponovno počnete sa uzimanjem. Samostalno menjanje dnevne doze je zabranjeno.

Interakcija

Kamagra i alkohol ne idu zajedno, jer za proizvodnju Kamagre se koristi Sildenafil. Konzumiranje alkoholnih pića zajedno sa lekom za potenciju može dovesti do negativnih reakcija organizma.

Nije preporučljivo uzimati Kamagru 100 zajedno sa inhibitorima guanilat ciklaze. Takođe, Kamagra se ne sme kombinovati sa određenim lekovima kao što su antibiotici, nitrati i blokatori PDE-5.

Kontraindikacije

U kojim slučajevima treba da se uzdržite od upotrebe ovog leka? Apsolutna kontraindikacija je individualna netolerancija komponenti koje se nalaze u sastavu tableta za potenciju. Lek nije propisan mladim momcima koji još nisu dostigli punoletstvo. Kamagra 100 nije prošla testiranja na ženama, stoga se ne preporučuje ženama.

Kamagra ne utiče na sposobnost upravljanja vozilima. Međutim, ako osoba radi u preduzeću gde je potrebna visoka brzina reakcije i stalna koncentracija pažnje, treba biti oprezan prilikom uzimanja ovih pilula.

Nuspojave

Lek retko izaziva izražene nuspojave. Obično je potrebno ozbiljno prekoračenje preporučene doze da bi se one javile. Češće se javljaju sledeće negativne pojave kod pacijenata:

- migrene,

- vrtoglavica,

- mučnina,

- alergijske reakcije,

- curenje iz nosa.

Kako smanjiti rizik od pojave negativnih reakcija? Pacijenti trebaju se pridržavati preporuka svog primarnog zdravstvenog radnika. U slučaju pojave negativnih reakcija, treba odmah prekinuti upotrebu leka i obratiti se lekaru.

Predoziranje

Najbolji način za eliminisanje negativnih reakcija organizma je izbegavanje prekomerne doze. Takođe, važno je obratiti pažnju na izbor mesta za kupovinu i imati poverenja u originalne generičke proizvode. U slučaju prekoračenja preporučene doze, mogu se javiti sledeći simptomi:

- dispepsija (probavni poremećaji),

- zagušenost nosa usled alergijskih reakcija,

- vrtoglavica.

Za tretiranje navedenih simptoma, treba potražiti medicinsku pomoć.

Skladištenje

Da bi se očuvala efikasna akcija leka u telu, neophodno je pridržavati se utvrđenih preporuka koje su navedene u uputstvu. Kamagru treba čuvati na temperaturi do 30 stepeni Celzijusa. Pri skladištenju treba izabrati mesto koje je zaštićeno od direktnog sunčevog svetla i koje ima dobru ventilaciju. Nakon isteka roka trajanja, lek ne bi trebalo koristiti. Mesto za skladištenje treba biti nedostupno deci i kućnim ljubimcima.

  • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
319 рсд tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
281 рсд tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
323 рсд tableta